Söndag 29/1

Gudars jävla skymning... vilken dag!
Denna dag kom som en följd av gårdagen kan man säga. Och gårdagen i sin tur var av ett alldeles eget slag. Full fart kan man kalla det, först en middag med David, Jonas, Ove, Hampus, Mathias, HULT(!), Carro, Sofia och Jasmin. Mycket livat, sen hem till födelsedagsbarnet (David) en sväng, sen blev det O'learys! Där Jimmy+mamma, Smeagol, Micke o Boman också var. Sen Svarta Maja! Massa folk och en korkad vakt! 

Sedan blev det en sedvanlig "tunnbrödrulle utan korv men med rostlök och mindre ketchup än senap"
Tapper tog av sig byxorna på torget då kom polisen... När Boman och Ove hade somnat tog "mamma och pappa" sig en päronlikör i köket hos Tapper, ringde jorden runt och pratade med såväl Frankrike som Norge. Sedan fick det lov att dras ett streck.

Denna dag börjades med kebab och Hult! "JP Johansson, är han pokare med den där OP Andersson" Den killen är bannemej för mkt :P den fortsattes med glass!

Dags för att påbörja en ny vecka igen, många matdagar, REVOLUTION på dax, IKEA med Micke och ett besök på gymmet är vad som väntar! : )

Fredag 27/1

Äntligen fredag, hittills har inte mycket hunnit hända, min kära rara Markus ringde för att berätta att han drack öl halv tio imorse, sedan ringde två andra muntergökar som hade "fredagsstädning"

Hur som helst ser det ut att bli en späckad helg,
Ikväll ska Tapper tackas av, det är ju synd om killen, nykter i två hela månader... Kan bli roligt, mat och dryck i goda vänners lag.
Imorgon kanske det blir att fira David, han fyller ju trots allt år! En fin present måste jag och Jasmin förmodligen leta reda på! Sedan blir det nog en fika med Jasmin, kan man vara värd efter veckans
gymbesök.

En redig shopping är efterlängtad! 15:e mars känns avlägset, dessutom är det tabu att planera in shoppingturer, man hittar aldrig någonting då.

Nu ska jag kila vidare, en lång dag har bara börjat och helgen börjar inte förrän jag svettats färdigt på gymmet!